Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2013

El 91.114 , un dels números més sol·licitats a Catalunya

És un dels números més sol·licitats per a la Loteria 2013 a Catalunya

Una administració de loteria d'Ejea dels Cavallers ( Saragossa ) ha registrat "una invasió" de sol·licituds de dècims per al sorteig extraordinari de Nadal del número 91.114, que coincideix amb la data proposada per a la consulta sobiranista a Catalunya .

Segons el secretari general del PSOE d'Aragó, Javier Lambán, també alcalde d'aquesta localitat aragonesa, aquest número va rebre nombroses peticions per internet procedents de Catalunya després que el president de la Generalitat, Artur Mas anunciés la seva intenció de convocar una consulta el 9 de novembre de 2014

És més, ell mateix ha mostrat un dècim amb aquest número als mitjans de comunicació, davant dels quals ha comparegut a Saragossa precisament per criticar la proposta de Mas.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM