Comparteix-ho a:

2206 i 67774, quarts premis de la Loteria de Nadal 2018

Quarts premis de la Loteria de Nadal.

El 42206 ha estat el primer quart premi de la Loteria de Nadal 2018 a sortir. El desè està premiat amb 20.000 euros. El número ha estat cantat a les 11.17 hores en el tercer filferro de la cinquena taula. El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest 22 de desembre 2.380 milions d'euros en premis.

El 42206 ha estat venut íntegrament a la localitat alabesa de Llodio.

El nombre 67774 ha resultat premiat amb el segon dels dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 200.000 euros per sèrie. El número ha estat cantat a les hores 11.43 en el segon filferro de la sisena taula.

Aquest premi ha estat molt repartit i ha recaigut en administracions de Barcelona, València, Balears, Biscaia, Santa Creu de Tenerife, la Corunya, Lleó, Madrid, Alacant, Almeria, Astúries, Càceres, Castelló, Ceuta, Ciudad Real, Girona, Granada , Guadalajara, Guipúscoa, Osca, Las Palmas, Lleida, Lugo, Màlaga, Múrcia, Orense, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid i Saragossa.

Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar en el mateix dia els premis inferiors a 2.000 euros del Sorteig de Nadal en els gairebé 12.000 punts de venda oficials, a partir de la tarda del mateix 22 de desembre.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM