Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2014

El segon premi (92845) reparteix més de 76,8 milions a Catalunya

Manel Guirao celebra el segon premi de la Loteria de Nadal.

El segon premi de la rifa de la Loteria de Nadal, el 92845, ha sortit cap a dos quarts d'una del migdia i ha estat molt repartit arreu de l'Estat. A l'Hospitalet de Llobregat s'han venut un total de 60 sèries a l'administració número 36, al número 64 de la Rambla Just Oliveres. En total, una pluja de més de 75 milions d'euros. El número ha estat cantat a les 12.28 hores en el vuitè filferro de la vuitena taula.

Manel Guirao, responsable de l'administració 36 de l'Hospitalet, que és qui ha repartit aquests diners, ha pogut per fi destapar l'ampolla de vi que guardava des de fa 14 anys per celebrar una ocasió com aquesta.

Guirao ha ha recordat emocionat que fa 14 anys, quan va obrir l'administració que regenta a la rambla de Just Oliveras, va comprar l'ampolla que exhibia aquest matí, "de vi del bo", per destapar-la "si alguna vegada repartia un premi important".

Aquest dia ha arribat avui, quan ha repartit 75 milions d'euros entre els seus clients, alguns dels quals s'han acostat a la cèntrica administració. Guirao ha explicat que la majoria dels dècims premiats han anat a parar al bar-croissanteria Tressols de Gavà (Baix Llobregat), on el propietari ha venut 142 dècims.

Carmen, una de les agraciades, explicava emocionada que va comprar quatre dècims del número premiat per repartir-los entre la família. "El premi ha arribat fins a Extremadura", explicava.

Una altra de les guanyadores, que va comprar el premi fa molt pocs dies, assegurava que tenia "la sort de cara", ja que "m'ha tocat la loteria -confessava- dues vegades en una setmana: he trobat feina i m'ha tocat el segon premi de la loteria".

"Cada any em trobo amb una amiga poc abans de Nadal per dinar i aquest any vam quedar en un bar de la rambla, i en passar per l'administració vam decidir comprar un número i mira per on ens ha tocat", explicava sense poder ocultar la seva alegria.

La sort somriu als més necessitats

Persones a l'atur, famílies a la vora del desnonament per no poder pagar la hipoteca i jubilats amb familiars al seu càrrec són alguns dels guanyadors del segon premi de la Loteria de Nadal que ha repartit el bar Tressols de Gavà.

El propietari d'aquest establiment, Santi Noguera, ha dit que "entre els afortunats hi ha persones a les quals estan a punt de prendre'ls la casa i que han vingut al bar plorant d'alegria".

El propietari del bar, que tenia dos dècims premiats, ha apuntat que "mai juguem al mateix número" i ha dit que "aquest any en volia un que acabés en 25, però com que no n'hi havia vaig agafar el 45 perquè era el que més s'hi acostava".

La germana del propietari, Mari Carmen Noguera, ha assegurat que "és un dia molt gran perquè s'ha repartit els diners entre persones malaltes, aturats i persones grans que han hagut de fer-se càrrec de les seves famílies com a conseqüència de l'atur i de la crisi".

Aquesta és la primera vegada que Noguera ha aconseguit un premi, doncs "mai m'ha tocat ni una cistella ni la devolució". En canvi, un dels seus clients, Rafael Fillol, ja té experiència a guanyar la Loteria de Nadal. Fillol és el responsable d'un bar pròxim al Tressols que havia intercanviat loteria amb el seu propietari.

Fa nou anys Fillol va guanyar el primer premi del sorteig amb un dècim que havia comprat a Sòria. "Em vaig comprar una plaça d'aparcament i un apartament i amb els diners que he guanyat avui pagaré alguns deutes, però seguiré treballant", ha dit. Juan Parra, un altre dels premiats, ha dit que "l'objectiu ara és celebrar-ho sense estar-se de res, demà ja pensaré com ho iinverteixo".

Les noves tecnologies i els nous sistemes de venda a través de terminals han propiciat que ja no només les administracions de loteria venguin premis, sinó que una papereria de Barcelona, la "Castillejos 433", hagi repartit també una sèrie, deu dècims, del segon premi (92845).

Uns altres 15 dècims del segon premi també s'han venut a través de terminals a Barcelona, a les localitats de Barberà del Vallès (Vallès Occidental), Mataró, Santa Susanna (Maresme), Igualada (Anoia), Gavà, Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), Ripollet (Vallès Occidental) i Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), així com a Girona (Gironès) i Lloret de Mar (Selva).
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM