Loteria de Nadal 2022 > Noticia

La Loteria de Nadal es bolca amb els nens i els animals abandonats

Tant la Fundació del FC Barcelona i l'administració de loteria de La Bruixa d'Or de Sort com el Refugio de Madrid viuran el seu cap d'any més solidari gràcies al sorteig de Nadal. Els primers es bolcaran amb els nens més desfavorits i els segons, amb els animals abandonats.

Concretament, la Fundació del FC Barcelona i l'administració de loteria de La Bruixa d'Or de Sort (Lleida) s'han unit en un projecte solidari de venda de loteria en el qual part del diner recaptat anirà destinat a l'ajuda a nens i nenes vulnerables de tot el món.

Junts per primera vegada

Aquest un projecte que uneix a aquestes dues entitats, per primera vegada, encara que en el futur pot haver noves iniciatives entre el club blaugrana i l'administració de loteria. Unes iniciatives que ambdues parts esperen que puguin ajudar a molts nens.

Els dècims i participacions es venen al Camp Nou els dies de partit i tenen un lloc fix prop de la botiga del club. Els bitllets tenen motius blaugrana i les terminacions s'associaran als dorsals de jugadors. La 05 tindrà el dibuix de Puyol, la 10 el de Messi, la 24 la de Touré, la 01 la de Valdés i la 00 serà per al tècnic, Josep Guardiola.

Per l'adopció d'animals

Per la seva banda, el Refugio de Madrid ha posat a la venda el seu número de Loteria per al Sorteig de Nadal i els beneficis que obtinguin amb les vendes aniran destinats a ajudar a animals abandonats. La iniciativa pretén promoure l'adopció d'aquests animals.

La campanya consisteix que 'Mona', una gosseta adoptada de 5 anys, de color marró i blanc, acudeix ella sola al Centre Veterinari que té aquesta organització solidària a Madrid a comprar loteria i enfront la sorpresa de tots compra una vintena de paperetes.

Comprovar Loteria Nadal 2022


Comprovar Loteria de Nadal
Comprova la teva sort
   

Widget Loteria Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
Llista Oficial de Loteria

Llista Oficial de Loteria

Descarrega't aquí la llista oficial de Nadal
Pots comprovar si has estat premiat en el sorteig de Nadal amb el nostre cercador de números o veure la llista de la pedrea on line.
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM