Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2015

El 12775, segon premi de la Loteria de Nadal

El 12775, segon premi de la Loteria de Nadal.

El número ha estat cantat a les 09.16 hores en el primer filferro de la primera taula. El premi ha estat cantat pels nens Isaac Patricio Vaquero i Natzaret Blanco i ha estat el primer dels premis en sortir, pocs minuts després de començar el sorteig.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest dimarts 22 de desembre 2.240 milions d'euros en premis, xifra similar a la de l'any anterior, i els agraciats amb la grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 640 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Segons les dades facilitades per Loteries i Apostes de l'Estat, el número s'ha venut a Osuna (Sevilla), la Puebla de Cazalla (Sevilla), Roda de Barà (Tarragona), Alacant, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), Luque (Còrdova ), Granada, Logronyo i Mora (Toledo).

Des de l'any passat, Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar en el mateix dia els premis del Sorteig de Nadal, a partir de la tarda-nit del dilluns 22 de desembre.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM