Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2015

El 05163, tercer premi del sorteig de la Loteria de Nadal 2015

Tercer premi de la Loteria de Nadal.

El número 5.163 ha resultat premiat amb el tercer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 500.000 euros a la sèrie. El número ha estat cantat a les 13.11 hores en el setè filferro de la novena taula.

Un total de tretze dècims del 5.163 han repartit un total de 650.000 euros -50.000 euros per cadascun dels 13 dècims venuts- en una desena de poblacions catalanes.

Segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat, el tercer premi ha estat molt repartit i s'han venut dos dècims solts a l'administració del carrer Rogent de Barcelona i altres individuals al carrer Rosselló i al carrer Pujades, totes dues a Barcelona ciutat.

També s'han venut dècims solts del tercer premi a Abrera, Calaf, Manresa, Terrassa, a les comarques de Barcelona, i a Colera, la Jonquera i Sant Joan Les Fonts, a les de Girona.

Igualment un altre dècim premiat amb el tercer premi ha estat venut a Tàrrega (Urgell) i un altre a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre).

La possibilitat d'adquirir a qualsevol administració un número sol·licitat per via telemàtica fa que aquest tercer premi estigui molt repartit per tot Espanya, encara que la majoria, 45 sèries, s'han venut a les administracions de Tijola (Almeria), Orpesa de Mar (Castelló) i Grañén (Osca).

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest dimarts 22 de desembre 2.240 milions d'euros en premis, xifra similar a la de l'any anterior, i els agraciats amb la Grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 640 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Des de l'any passat, Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar en el mateix dia els premis del Sorteig de Nadal, a partir de la tarda-nit del dilluns 22 de desembre.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM